FOR GARDEN
Odebírat novinky
Místo konání - LETŇANY
PVA EXPO PRAHA Výstaviště Letňany

12. ročník veletrhu FOR GARDEN představí letos na pražském letňanském výstavišti návštěvníkům nejnovější trendy v oboru zahradní architektury.


12. ročník veletrhu FOR GARDEN představí letos na pražském letňanském výstavišti návštěvníkům nejnovější trendy v oboru zahradní architektury.

Značka BEST patří mezi tradiční jedničky na poli betonových prvků pro venkovní architekturu. Kromě nejrůznějších dlažeb, palisád, obrubníků pro vytvoření krásného okolí domu nebo zahrady nabízí také plotové a zdicí systémy.  

Beton Brož nabízí více než tři tisíce betonových výrobků. Velmi zajímavá je edice Brož Tvář dřeva, ze které lze vytvořit dlažbu, schodiště a elegantně je doplnit lavicí, stolem nebo funkčním květináčem. Vyzkoušet můžete bezplatný program Beton Brož Vision a v několika málo krocích si tak nasimulovat okolí Vašeho vysněného domu.

S produkty CS – BETON můžete své okolí doladit do posledního detailu. Moderní i rustikální dlažby nesčetných barev, okrasné a opěrné zdi či ohniště budou chloubou Vaší zahrady.

Společnost PIEDRA UNO je výrobcem i prodejcem produktů z přírodního kamene. Hlavními tahouny jsou kamenné koberce, které jsou hojně využívány na renovaci starých ploch, jako jsou balkony, asfalty nebo zámkové dlažby, ale skvěle vyniknou i v okolí bazénů. Instalace typu plovoucí dlažba je unikátní systém finálního povrchu pro interiér a exteriér. Nelepí se, pouze se pokládá na stávající povrchy, tudíž jde o rychlou instalaci, která šetří čas.  

Většina z nás zná lícové zdivo, tzv. režné zdivo, z výletů do Anglie, Belgie, Nizozemí nebo Německa. Firma BRICKLAND dováží z těchto cihlářských destinací do České republiky již 20 let sortiment od lícových cihel a obkladových pásků až po speciální lícové tvarovky, dlažby a potřebné příslušenství.  

Toto je jen malá ochutnávka toho, co Vás v letošním roce na veletrhu FOR GARDEN čeká.

„ Foto PIEDRA UNO“






Více
Plán výstaviště

Záverečná zpráva FOR GARDEN 2023

Závěrečná zpráva For Garden 2022

Facebook
Zavřít
Nezávazná poptávka účasti
Inicializace, právě prohlíží: -

* - povinné údaje