FOR GARDEN
Odebírat novinky
Místo konání - LETŇANY
PVA EXPO PRAHA Výstaviště Letňany

Přípravy 17. ročníku veletrhu FOR GARDEN – svoji účast můžete plánovat již nyní!


Přípravy 17. ročníku veletrhu FOR GARDEN – svoji účast můžete plánovat již nyní!

Také 17. ročník veletrhu bude zajímavou přehlídkou novinek i tradičních technologií takřka všech zahradních a souvisejících oborů. Věříme, že společně s vámi vytvoříme opět atraktivní místo pro podporu toho nejlepšího, co je momentálně v prezentovaných oborech k vidění, a hlavně prostor, který pomůže všem zájemcům zorientovat se v nejnovější nabídce sortimentu tradičních, ale i nových vystavovatelů, kteří zde mají možnost v krátkém čase představit svoji nabídku širokému spektru návštěvníků a investorů. 

Pokud i vy máte v tomto oboru co sdělit či nabídnout, neváhejte s rezervací výstavní plochy. Včasnou přípravou si zajistíte nejen optimální výstavní prostor, ale budete moci vše zkonzultovat tak, aby vaše prezentace odpovídala vašim představám a splnila přesně to, co od ní očekáváte.

V případě zájmu se na nás můžete obrátit přímo, nebo využít poptávkový formulář na stránkách veletrhu. Vše s vámi rádi zkonzultujeme a připravíme s ohledem na vaše individuální potřeby a zodpovíme případné dotazy související s účastí na veletrhu.






Více
Plán výstaviště

Záverečná zpráva FOR GARDEN 2023

Závěrečná zpráva For Garden 2022

Facebook
Zavřít
Nezávazná poptávka účasti
Inicializace, právě prohlíží: -

* - povinné údaje