FOR GARDEN
Odebírat novinky
Místo konání - LETŇANY
PVA EXPO PRAHA Výstaviště Letňany

Letošní ročník veletrhu FOR GARDEN bude ve znamení představení inovativních trendů, novinek i inspirací


 

 

Každý rok se milovníci zeleně, zahradní architektury a moderního zahradního vybavení sjíždějí na jedno místo – na veletrh FOR GARDEN. Letošní, již 17. ročník, nabídne rozšíření obzorů o nové trendy v zahradě a načerpání inspirace při zdokonalování stávající ale i budování zcela nové zahrady.

 

Představení inovativních trendů

Veletrh FOR GARDEN není jen o pohledu na krásné zahrady, ale také o objevování nejnovějších technologií a trendů v oblasti zahradní architektury a vybavení. České i zahraniční firmy zde představí své produkty, přičemž se věnují nejen estetice, ale také funkčnosti a udržitelnosti.

 

Zahradní inspirace pro každého

Pro ty, kteří hledají inspiraci pro vytvoření zcela nové zahrady, je veletrh ideálním místem k prozkoumání možností. Od designu a rozložení zelených prostor až po výběr rostlin a doplňků. Na FOR GARDENU naleznete vše, co potřebujete k tomu, abyste svou zahradu proměnili v opravdový ráj.

 

Doplnění a aktualizace stávajících zahrad

Nejen majitelé nově budovaných zahrad zde najdou inspiraci. Veletrh nabízí také širokou škálu doplňků a technologií pro oživení stávajících zahrad. Od moderního zahradního nábytku a osvětlení po nejnovější zahradní a komunální techniku – každý návštěvník zde najde něco pro svou zahradu. Na své si přijdou i ti náročnější, kteří se nespokojí jen s novými drobnostmi, ale chtějí na své zahradě trávit co nejvíce času a cítit se zde jako doma. K tomu vám letos jistě pomůže také široká nabídka firem z oboru zahradních staveb. Můžete zde pořídit nejen zajímavý plot, ale také pergolu, zimní zahradu, nové zastřešení pro svůj bazén, vířivku, ale také saunu. Chybět nebude ani nabídka teras, dlažeb a mnoho dalších zajímavostí. Co Vám letos na veletrhu firmy nabídnou můžete již nyní sledovat pod záložkou NAJDETE NA VELETRHU!

 

Prezentace novinek a technologií

Veletrh FOR GARDEN je také platformou pro prezentaci nejnovějších produktů a technologií v oboru. Návštěvníci mohou vidět a vyzkoušet si novinky v oblasti zahradního vybavení, jako jsou automatické zavlažovací systémy, inteligentní zahradní osvětlení nebo moderní zahradní nábytek s využitím ekologických materiálů.

 

Setkání a výměna zkušeností

Veletrh FOR GARDEN není jen o prohlížení výstavních stánků, ale také o setkávání se s odborníky a vzájemné výměně zkušeností. Zajímavý doprovodný program nabízí možnost naučit se nové techniky a získat cenné rady od odborníků.

Veletrh FOR GARDEN je nezbytnou událostí pro každého, kdo má zájem o zahradní architekturu, zeleň, zahradní techniku a vybavení. Je to místo, kde se snoubí inovace s inspirací a kde můžete objevovat nové možnosti pro svou zahradu či nové směry v budování. Ať už plánujete vytvořit nový zelený ráj nebo jen aktualizovat svou stávající oázu klidu, veletrh FOR GARDEN je tou pravou destinací pro všechny, kteří se chtějí na zahradě cítit jako doma.

 

 

Foto:  Vystavovatel BATIMA






Více
Plán výstaviště

Záverečná zpráva FOR GARDEN 2023

Závěrečná zpráva For Garden 2022

Facebook
Zavřít
Nezávazná poptávka účasti
Inicializace, právě prohlíží: -

* - povinné údaje