FOR GARDEN
Odebírat novinky
Místo konání - LETŇANY
PVA EXPO PRAHA Výstaviště Letňany

Přípravy 17. ročníku veletrhu FOR GARDEN vrcholí!


Již 17. ročník veletrhu zahradní architektury, zeleně, nábytku, zahradní a komunální techniky FOR GARDEN je největší a nejvýznamnější akcí svého druhu v České republice. Jeho expozice zaplní výrobky a novinky tradičních českých i zahraničních firem a v letošním roce také řady firem, které se zde představí ve své premiéře. Návštěvníci se mohou těšit na velký výběr z nabídky teras, pergol a zimních zahrad, stavebních materiálů, nářadí i zahradní techniky. Představí se řada firem nabízejících zahradní nábytek a doplňky, bazény, sauny, ale také jímky na zadržování dešťové vody a další komponenty pro ekologické hospodaření.

Jak doplnit svoji zahradu, či vytvořit zahradu zcela novou, vám poradí nejen řada zahradních architektů, ale také odborníci v jednotlivých expozicích či zástupci Českého zahrádkářského svazu.

Na letošním veletrhu vás čeká spousta zajímavostí. Bezúdržbové ploty od společnosti Vratový H-servis, unikátní nabídka zahradního nábytku z akátového dřeva od slovenské společnosti BOLEM, zahradní domky Biohort v moderním provedení a špičkovém designu od firmy Design & LifeStyle a představí se opět také společnost Kovářství Diviš s nabídkou prvků z Corten oceli. Vsakovací dlažbu, ale také další produkty z oboru dlažeb představí certifikovaný výrobce v ČR – firma Godelmann. Moderní dřevěné i wpc terasy nabídne tradičně společnost Fasády & Terasy. Venkovní nízkoenergetické vířivky a vířivé bazény naleznete v expozici společnosti Softub CZ. Vaši zahradu provoní opět moderní odolné růže od společnosti W. Kordes Söhne Rosenschullen.

V letošním roce představí veletrh FOR GARDEN historicky největší nabídku pergol, zimních zahrad a přístřešků, které můžete shlédnout na jednom místě. Tento obor zde budou zastupovat společnosti a značky Rolux žaluzie, Hobbytec CZ, AL Pergoly, ALUKOV, AZ EKOTHERM, ALKOTECH, OIKA, FUTUROL, ROVEX ENGINEERING, mojeStínění, BATIMA API CZECH, MONT-ALU, PENTA, BEAM, PK-KOVO a další.

Čeká na Vás také široká nabídka nářadí a údržbové techniky od společností ASP GROUP, Železářství U Rotta, BG Technik, BATAVIA, RF TECHNIK, Isolit Bravo, MrGrass, V-GARDEN, BLAKAR Trading a ALKO-KOBER.

Na širší nabídku toho, co vás v letošním ročníku čeká, se můžete podívat na www.for-garden.cz/najdete/, kde naleznete podrobnější prezentace některých letošních vystavovatelů.

Chybět nebude ani tradiční čtyřdenní doprovodný floristický program na pódiu Haly 5 včetně 6. ročníku soutěže studentů středních zahradnických škol z celé České republiky – OTVÍRÁNÍ JARA 2024, s tématem „Rok české hudby“. Soutěž bude probíhat druhý den veletrhu – 12. dubna.

Na programovém pódiu se během čtyř dnů vystřídá i řada zpěváků, herců a dalších V.I.P. osobností. Celým program pro Vás připravil a bude Vás jím i provázet přední český florista Pavel Hruška.

Více informací najdete na www.for-garden.cz.






Více
Plán výstaviště

Záverečná zpráva FOR GARDEN 2023

Závěrečná zpráva For Garden 2022

Facebook
Zavřít
Nezávazná poptávka účasti
Inicializace, právě prohlíží: -

* - povinné údaje