FOR GARDEN
Odebírat novinky
Místo konání - LETŇANY
PVA EXPO PRAHA Výstaviště Letňany

OHLÉDNUTÍ ZA VELETRHEM FOR GARDEN 2017


 OHLÉDNUTÍ ZA VELETRHEM FOR GARDEN 2017

 

Veletrh FOR GARDEN navštívil v letošním roce rekordní počet 35 384 návštěvníků. Pro prezentace firem byla připravena nejen výstavní hala 1, ale i celá venkovní výstavní plocha.

Také v letošním roce nabídl veletrh důstojný prostor pro setkání odborné i laické veřejnosti se zájmem o všechny zahradní obory.

V současné době již můžeme hrdě říci, že se jedná o největší zahradní veletrh v České republice zaměřený na zahradu jako celek a postihující celé spektrum zahradních oborů.

Na ploše 4 450 m2 se představilo 165 tuzemských i zahraničních firem, které zde ukázaly to nejlepší ze své nabídky výrobků a služeb.

Nechyběl ani bohatý doprovodný program. Na své si přišli zájemci o zábavu, ale i ti, kteří se sem přišli podívat na avizované novinky firem a získat nejnovější oborové poznatky.

Cílem veletrhu však bylo především načerpání profesionálních informací a získání nových kontaktů.

Letos, více než kdy jindy, bylo vidět, že firmy, které se zde představily, kladou stále větší důraz na kvalitu vlastní prezentace. V dokonalých expozicích měli návštěvníci možnost ocenit nejen vynikající výrobky a nabízené služby, ale také unikátnost s jakou byly představeny.

Návštěvníci mohli odejít z veletrhu s dobrým pocitem, že získali nejen kvalitní výrobky, služby i důležité informace, ale že zde strávili příjemný den v krásném prostředí doplněném zelení a jarními květinami.

11. mezinárodní veletrh zahradní architektury, nábytku, techniky a zeleně FOR GARDEN je za námi. Za svou dobu existence si vybudoval svoje místo mezi respektovanými a renomovanými veletrhy.

Letošní úspěšný ročník je výzvou jak pro pořadatele, tak i pro vystavovatele připravit se stejně důkladně i na ročník následující.

Věříme, že i Vy máte spoustu důvodů vidět a být viděn v rámci přehlídky toho nejzajímavějšího, co může český i zahraniční trh v zahradních oborech v roce 2018 nabídnout.   






Více
Plán výstaviště

Záverečná zpráva FOR GARDEN 2023

Závěrečná zpráva For Garden 2022

Facebook
Zavřít
Nezávazná poptávka účasti
Inicializace, právě prohlíží: -

* - povinné údaje