FOR GARDEN
Odebírat novinky
Místo konání - LETŇANY
PVA EXPO PRAHA Výstaviště Letňany

Přípravy veletrhu FOR GARDEN jsou již v plném proudu, nejvýhodnější ceny výstavní plochy je možné využít ještě do 15. 11. 2017


Přípravy veletrhu FOR GARDEN jsou již v plném proudu, nejvýhodnější ceny výstavní plochy je možné využít ještě do 15. 11. 2017

Rádi bychom informovali všechny zájemce o účast na 12. mezinárodním veletrhu zahradní  a komunální techniky, nábytku, architektury a zeleně, že přípravy na tento veletrh jsou již v plném proudu. K úspěšnosti tohoto veletrhu přispívá rozhodně nemalou měrou vzrůstající zájem návštěvníků z řad odborné i laické veřejnosti, kterých bylo v letošním roce 35 384.

FOR GARDEN se stal v současné době největším veletrhem pro zahradu jako celek a komunální sféru s prezentací takřka všech oborů souvisejících s touto oblastí podnikání. Také v roce 2018 se na veletrhu představí řada renomovaných znače z ČR i ze zahraničí.

Včasným přihlášením si kromě příznivé ceny výstavní plochy můžete zajistit také co nejatraktivnější výstavní plochu pro svoji prezentaci.

Rádi s Vámi zkonzultujeme Vaše individuální požadavky.

Těšíme se na spolupráci s Vámi.






Více
Plán výstaviště

Záverečná zpráva FOR GARDEN 2023

Závěrečná zpráva For Garden 2022

Facebook
Zavřít
Nezávazná poptávka účasti
Inicializace, právě prohlíží: -

* - povinné údaje